Dimarts 15 Juny 2021
Informació del curs / Informació del curs 2021-2022

Informació del curs 2021-2022

 MUSICART, escola de música i arts escèniques

                                                                                        

HORARIS

 • Durant el curs escolar, l’escola romandrà oberta de 15’30 a 21’30, de dilluns a divendres. 
 • Durant l'estiu, l'escola romandrà oberta tot de juliol. L'horari d'estiu serà de 15:30h a 21:30h.

 

REUNIONS AMB LES FAMÍLIES

Al llarg del mes de setembre rebreu el calendari de reunions amb les famílies.

 

SERVEIS

 

Servei de lloguer d’instruments

            Tots els alumnes que ho desitgin, podran optar a tenir el seu instrument en règim de lloguer. Si voleu lol·licitar un instrument, podeu enviar un correu electrònic a activitatsfundacio@gmail.com, a l'atenció de Miquel Àngel Martínez.

 

Servei d’aules d’estudi

Tots els alumnes matriculats al centre podran demanar aules d’estudi sempre i quan l’activitat pròpia de l’escola ho permeti.

 

MATERIAL

 • Els alumnes dels cursos d’Iniciació 3, 4, 5, 6 i 7 anys, no hauran de portar cap tipus de material a les classes, ja que ho tindran tot a l’Escola. Els llibres i dossiers, us els proporcionarà el centre al llarg del mes de setembre i us els emportareu a casa a final de curs.
 • Els alumnes de Pràctica Bàsica, Preparatori, 3r cicle i 4t cicle de Llenguatge Musical, hauran de portar una carpeta amb una llibreta de música, llapis, goma i maquineta. Els llibres de Llenguatge Musical els podreu adquirir a l’Escola a partir del mes de Setembre.
 • Tots els alumnes d’instrument disposaran d’un model d’agenda escolar propi del centre. També estarà a la disposició dels alumnes al llarg del mes de setembre.
 • Els alumnes d’Instrument, també caldrà que portin una carpeta de fundes transparents per arxivar el material de fotocòpies. Per a tots aquells que no la tingueu, us recordem que teniu a la vostra disposició, a la Secretaria del centre, la carpeta de fundes transparents de SÓC MÚSIC!
 • Els alumnes de Teatre Musical (Expressing i ActingSingingDancing) hauran de vestir amb leggins o xandall negres i la samarreta de l'escola. També hauran de dur uns mitjons antilliscants, per a ús exclusiu de les classes de Dancing.

 

ACTIVITATS DEL CENTRE

 • El centre té un ampli calendari de concerts i activitats diverses on caldrà que hi participin els alumnes.

La participació de l’alumnat en aquests concerts i activitats és imprescindible per al bon funcionament dels grups, a la vegada que és un compromís adquirit en el moment de la inscripció al centre.

 

ESPAIS

 • Les instal·lacions docents de l’Escola, seran d’ús exclusiu dels alumnes i professorat del centre. Els professors i personal d’administració s’encarregaran d’acompanyar els alumnes més petits des de la recepció fins a les respectives aules. Es podran recollir els nens, després de classe, a la recepció de l’Escola.

 

L’Escola no es responsabilitza dels nens i nenes un cop acabat els seu horari escolar.

 

COMUNICACIÓ

 • Les comunicacions escolars es faran a través del correu electrònic.
 • Per rebre les notícies de l’Escola de Música per mitjà del correu electrònic, cal que actualitzeu les vostres dades de contacte si veieu que no rebeu informació. Podeu fer-ho a la Secretaria de l’Escola.
 • La comunicació amb els professors resta oberta sempre que ho desitgeu. Podeu demanar per parlar amb ells a la Secretaria de l’Escola. Els professors d’instrument agrairan que us interesseu per l’evolució dels vostres fills i filles al llarg de tot el seu aprenentatge instrumental i que assistiu a les classes d’instrument.
 • Les reunions amb direcció es faran prèvia sol·licitud d’hora a la Secretaria del centre.
 • En cas que necessiteu posar-vos en contacte amb el centre, disposeu de:

 

e-mail:      musicart102@musicart102.org

tel: 93 350 55 98 (de 16'30h a 21'30h, durant el curs escolar)

 

MUSIC ART